Csótányok a lakásban? - Mivel áll szemben?

Általában végig sem gondoljuk, hogy milyen veszély leselkedik ránk, amíg a baj meg nem történik. Miért fontos a csótányok elleni védekezés? Kattintson az alábbi képekre, ha tudni szeretné milyen veszélyekkel járhat az ha csótány van a lakásában.

"Az egerek már a spájzban vannak"

Itt az ősz, jön az rágcsálóinvázió!

Védje meg értékeit

Megrágott vezetékek, kibontott szigetelés, ehetetlenné vált élelmiszer. Tudja Ön, milyen károkat tudnak okozni a rágcsálók otthonában? tovább...

Fertőző betegségek hordozói

A láthatatlan ellenség ami a rágcsálókkal érkezik.

Ügyeljen az egészségére

Szalmonella, tífusz, patkányharapási láz - csak néhány a rágcsálók által terjesztett betegségekből. Tudja milyen veszélyt rejtenek? Tovább...

Nem lehetünk elég óvatosak

Ne tegye ki gyermekeit a veszélynek.

Gondoljon a legkisebbekre

Minden szülő számára a legfontosabb gyermeke egészsége. A rágcsálók kiemelten veszélyesek gyerekek, várandós kismamák és háziállatok számára. Tovább...
 • In in dictum metus, nec.

  Donec ultrices libero id leo tempor, nec efficitur sem auctor. Duis dictum justo a risus ultricies.

 • Sed diam nunc, pretium vitae.

  Donec ultrices libero id leo tempor, nec efficitur sem auctor. Duis dictum justo a risus ultricies.

  [booked-calendar]
 • In pellentesque ultricies nulla dapibus.

  Donec ultrices libero id leo tempor, nec efficitur sem auctor. Duis dictum justo a risus ultricies.

A megelőzés fontossága

"Utólag már sopánkodni kár..."

Előzze meg a bajt, és még az előtt cselekedjen, mint hogy a rágcsálók beköltöznének Önhöz. Készüljön fel az őszi egér- és patkányinvázióra és ne hagyja, hogy értékeit tönkre tegyék, élelmiszereit beszennyezzék, egészségüket kockáztassák.

Ha úgy gondolja nagy bajt nem okozhatnak: hívja fel autószerelőjét hogy, mennyibe kerül egy megrágott kábelköteg cseréje autóján. Esetleg kérdezze meg háziorvosát miként kezelik a murin tífuszt.

Rágcsálóirtás házilag

"A gazdaboltban azt mondták..."

Amikor csótányhoz riasztanak minket új ügyfeleink, szinte minden esetben kiderül, hogy már egy ideje próbálkoztak saját maguk megoldani a problémát, sikertelenül. Sokan azt is bevallják hány tízezer forintot hagytak már a helyi gazdaboltban mindenféle “csodaszerre” és különféle csapdákra. Ilyenkor mindig elmesélem nekik az esetet, amikor magam szerettem volna a kazánunkat megjavítani, ami valahol eresztett. A később kihívott szerelő elárulta: a leggyengébb minőségű szigetelőanyagot vettem (jóval drágábban, mint amit ő használ) és még azt is rosszul használtam.

Ugyan ez a helyzet a csótányirtással:

 • A boltban kapható, magánszemélyek számára is elérhető rovarirtó szerek alacsonyabb hatóanyagtartalommal rendelkeznek, mint a kártevőirtó szakemberek által használt, professzionális anyagok, továbbá hatástartósságuk sincs, vagy nagyon csekély
 • Rendkívül fontos, hogy hova és hogyan juttatjuk ki az irtószereket. Bízzon a tapasztalatunkban.

 

Mi a titka a szakszerű rágcsálóirtásnak?

Szakembereink sokéves tapasztalattal és jól bevált, hatékony rágcsálóirtó módszerek ismeretével állnak rendelkezésére.

Minden lakás és kert egyedi adottságokkal rendelkezik, egyedi kockázatelemzést igényel. Szakembereink tapasztalt szemmel mérik fel a terepet, és az egerek és patkányok életmódjának alapos ismerete révén úgy helyezik ki a rágcsálóirtó szerelvényeket, hogy azok biztosan a kártevők útjába kerüljenek.

A kártevőirtó cégek által használt rágcsálóirtó szerek kétszer annyi hatóanyagot tartalmaznak, mint ami az Ön számára elérhető. De ezek közül is eltérő minőségű, különböző hatékonyságú irtószerek vannak a piacon. Cégünk folyamatosan lépést tart az újdonságokkal is, és azokat a szereket és technológiákat alkalmazza ügyfeleinél, amelyek tapasztalat útján a leghatékonyabbnak bizonyultak.

Ha már meggyűlt a baja a kártevőkkel és segítségre van szüksége, vagy csak mielőbb biztonságban szeretné érezni magát, akár 24 órán belül rendelkezésére állunk.

Cégünknél a rágcsálóirtás ára tartalmazza a kiszállás, a munkavégzés és a felhasznált irtószerek és szerelvények díját is.

Kockázatmentesen dolgozunk, rágcsálóirtó szert csak kulccsal zárható, időjárásnak ellenálló műanyag szerelvényben helyezünk ki, hogy se háziállat, se gyermek ne férhessen hozzá.

Ügyfeleink mondták rólunk

Szakszerű, alapos tájékoztatás és felmérés, hatékony munkavégzés, gyors kiszállás.

Simon Gergely

Ügyfelünk

Ha azonnali cselekvésre volt szükség, az Agrobiotox Plusz Kft. sosem hagyott cserben.

Kondás Dániel

Ügyfelünk

Hozzáértő szimpatikus úriember, szakmailag képzett, gyorsan rendelkezésre állt, ráadásul hétvégén. Ezért és az utánkövetésért valamint tanácsadásért is jár a hatalmas plusz. Kiváló munkát végzett, azóta is kártevő mentes minden. Léteznek még profi, lelkiismeretes szakemberek.

Tarjáni Richárd

Ügyfelünk

Nagyon pozitív a tapasztalatom! Már aznap kijött a szakember, rendesen megvizsgálta a problémát, és minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon segítőkész, szakszerű és alapos! Profi!

Németh Tícia

Ügyfelünk

Mennyibe kerül?

Próbálja ki árkalkulátorunkat, hogy eldönthesse, megéri-e biztosra menni és a megelőzést választani?

Érdekli a szolgáltatás, vagy szeretne ingyenes szakmai felvilágosítást kérni? Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon!

A kalkulátor lakossági ügyfeleknek szóló árainkat tartalmazza. Cég vagy intézmény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott árajánlatért! Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A kalkulátor béta üzemmódban működik, ezért esetleges hibák előfordulhatnak. A megjelenített ár nem minősül ajánlattételnek, minden esetben telefonos vagy email-es egyeztetés szükséges!

Kérjen ingyenes szaktanácsadást!

Adja meg telefonszámát és mi visszahívjuk. Semmi kötelezettség, semmi költség.