Ágyipoloska Landing

SOS Ágyi Poloska mentesítés

Akár 24 órán belül!

Egyedülálló 8 lépéses mentesítő eljárás

1. Átvizsgálás

A szobákat alaposan átvizsgáljuk, hogy megállapítsuk valóban tapasztalható-e ágyi poloska fertőzöttség. Előfordul, hogy a csípéseket más rovar (pl.: bolha) okozza, ezért a megfelelő technológia kiválasztásához fontos az alapos felderítés. 

Megkeressük az esetleges gócpontokat (“fészkeket”), ezekre a későbbiekben kiemelt figyelmet fordítunk.

2. Előkészítés

A kezelendő területen leszereljük a konnektorok kereteit, amennyire lehetőség engedi szétszereljük az ágyakat kanapékat, hogy minél jobban hozzáférhessünk a rovarok rejtekhelyeihez.

3. Zsákolás

Az ágyneműket lehúzzuk, a szobában található ruhákat összegyűjtjük és műanyagzsákokba helyezzük. A lezárt zsákokat átadjuk, tartalmukat kérjük legalább 60 °C-on kimosni.

4. Hőkezelés

Az ágykeretet, matracot, szegélyeket és mindent rést, repedést kifejezetten ágyi poloska irtásra kifejlesztett gőzgéppel kezeljük. A hagyományos gépekkel szemben ez a készülék 180 °C-os szárazgőzt állít elő ami másodperceken belül elpusztítja a rovarokat és petéiket egyaránt.

A gőzzel együtt speciális adalékot juttatunk ki, amely megszünteti az ágyi poloska szagot, petéinket burkát pedig lebontja.

5. Porozás

A leszerelt konnektor és kapcsoló aljzatokat, kábelcsatornákat rovarirtó porral kezeljük.

6. Permetezés

A korábban hőkezelt felületeket, réseket, repedéseket és az ágykeretet hosszú hatástartamú, kizárólag szakemberek által használható rovarirtó szerekkel kezeljük. Munkánk során mindig a leghatékonyabb, legkorszerűbb irtószereket használjuk.

7. Csapdázás

A permetezés követően ragasztós csapdákat helyezünk ki az irtás eredményességének ellenőrzésére. Ezek akár 4 hétig megőrzik csalogató erejüket.

8. Ködképzés

A kezelés végső lépéseként a szobákat lezárjuk, ablakokat becsukjuk és hidegködképző berendezéssel hosszan lebegő, kiűző hatású szert juttatunk ki. A finom permet hosszasan a levegőben marad, így lebegve eljut az elérhetetlen helyen rejtőzködő rovarokig, onnan őket kiűzi, hogy azok azok a kipermetezett rovarirtó szerrel érintkezve elpusztuljanak.

A lakást 3 órára kell elhagyni, ezt követően vissza lehet térni, majd minden ablakot/ajtót kinyitva legalább további 2 órán át szellőztetni.

Végleges megoldás

Ha elege volt a permetezgető kontárokból, hívjon miket a megoldásért.

1 hónap garancia

Biztosak vagyunk szakértelmünkben, ezért a második kezelést követően 1 hónap garanciát vállalunk.

Akár 24 órán belül kiszállunk

Szükség esetén akár 24 órán belül megkezdjük a munkát.

Hétvégi vagy akár éjszakai munkavégzés is

Dolgozik? Tanul? Napközben nem ér rá? Akár hétvégén vagy éjszaka is vállaljuk a munkavégzést.

Rólunk mondták

Olvassa el mit mondtak rólunk ügyfeleink!

Ügyfeleink mondták rólunk

Szakszerű, alapos tájékoztatás és felmérés, hatékony munkavégzés, gyors kiszállás.

Simon Gergely

Ügyfelünk

Ha azonnali cselekvésre volt szükség, az Agrobiotox Plusz Kft. sosem hagyott cserben.

Kondás Dániel

Ügyfelünk

Hozzáértő szimpatikus úriember, szakmailag képzett, gyorsan rendelkezésre állt, ráadásul hétvégén. Ezért és az utánkövetésért valamint tanácsadásért is jár a hatalmas plusz. Kiváló munkát végzett, azóta is kártevő mentes minden. Léteznek még profi, lelkiismeretes szakemberek.

Tarjáni Richárd

Ügyfelünk

Nagyon pozitív a tapasztalatom! Már aznap kijött a szakember, rendesen megvizsgálta a problémát, és minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon segítőkész, szakszerű és alapos! Profi!

Németh Tícia

Ügyfelünk

Gyakran ismételt kérdések

 • Olyan komplett megoldás csomagot kínálunk amit máshol nem talál. 8 lépéses programunk (lásd feljebb) garantálja, hogy minél hamarabb megszabaduljon a kártevőktől.
 • Az Ön ideje fontos számunkra. Máshol sokszor heteket kell várni a szakemberek megérkezésére, mi viszont rövid határidővel dolgozunk, akár már 24 órán belül megkezdjük a munkát.
 • A legkorszerűbb technológiákat és irtószereket alkalmazzuk a siker érdekében.
 • Bár a mentesség elérését követően a visszafertőződés elkerülése(pl.: szomszédoktól) nem biztosítható 100%-osan, mi mégis 1 hónap garanciát vállalunk.

Ha ügyfélszolgálatunkkal már egyeztetett időpontot pár egyszerű, de annál fontosabb lépésre lesz szüksége a sikeres irtáshoz!

Az irtást megelőzően:

 1. Élelmiszerek légmentes csomagolása
 2. Alapos porszívózás
 3.  Kisállatok eltávolítása a lakásból
 4. Az irtás megkezdésétől számított 6 óra időtartamra a lakás elhagyása

Az irtást követően:

 1. Ha letelt a 6 óra, a lakásba vissza lehet menni, majd minden ablakot és ajtót kitárva legalább 2 órán át szellőztetni
 2. A bezsákolt ágyneműk és ruhák 60 °C-os mosása
 3. Étkezőfelületek és gyerekjátékok tiszta vizes letörlése
 4. Felmosás mellőzése 4 napig

Kérjen ingyenes szaktanácsadást!

Adja meg telefonszámát és mi visszahívjuk. Semmi kötelezettség, semmi költség.