Őszi egér kampány

RÁGCSÁLÓIRTÁS

Zala, Vas és Somogy megyében

Rágcsálók a házban? - Mivel áll szemben?

Általában végig sem gondoljuk, hogy milyen veszély leselkedik ránk, amíg a baj meg nem történik. Miért fontos a rágcsálók elleni védekezés? Kattintson az alábbi képekre, ha tudni szeretné mit csinálnak az egerek és a patkányok az Ön kertjében és házában.

"Az egerek már a spájzban vannak"

Itt az ősz, jön az rágcsálóinvázió!

Védje meg értékeit

Megrágott vezetékek, kibontott szigetelés, ehetetlenné vált élelmiszer. Tudja Ön, milyen károkat tudnak okozni a rágcsálók otthonában? tovább...

Fertőző betegségek hordozói

A láthatatlan ellenség ami a rágcsálókkal érkezik.

Ügyeljen az egészségére

Szalmonella, tífusz, patkányharapási láz - csak néhány a rágcsálók által terjesztett betegségekből. Tudja milyen veszélyt rejtenek? Tovább...

Nem lehetünk elég óvatosak

Ne tegye ki gyermekeit a veszélynek.

Gondoljon a legkisebbekre

Minden szülő számára a legfontosabb gyermeke egészsége. A rágcsálók kiemelten veszélyesek gyerekek, várandós kismamák és háziállatok számára. Tovább...

A megelőzés fontossága

"Utólag már sopánkodni kár..."

Előzze meg a bajt, és még az előtt cselekedjen, mint hogy a rágcsálók beköltöznének Önhöz. Készüljön fel az őszi egér- és patkányinvázióra és ne hagyja, hogy értékeit tönkre tegyék, élelmiszereit beszennyezzék, egészségüket kockáztassák.

Ha úgy gondolja nagy bajt nem okozhatnak: hívja fel autószerelőjét hogy, mennyibe kerül egy megrágott kábelköteg cseréje autóján. Esetleg kérdezze meg háziorvosát miként kezelik a murin tífuszt.

Rágcsálóirtás házilag

"A gazdaboltban azt mondták..."

Amikor rágcsáló problémához riasztanak minket új ügyfeleink, szinte minden esetben kiderül, hogy már egy ideje próbálkoztak saját maguk megoldani a problémát, sikertelenül. Sokan azt is bevallják hány tízezer forintot hagytak már a helyi gazdaboltban mindenféle “csodaszerre” és különféle csapdákra. Ilyenkor mindig elmesélem nekik az esetet, amikor magam szerettem volna a kazánunkat megjavítani, ami valahol eresztett. A később kihívott szerelő elárulta: a leggyengébb minőségű szigetelőanyagot vettem (jóval drágábban, mint amit ő használ) és még azt is rosszul használtam.

Ugyan ez a helyzet a rágcsálóirtással:

  • A boltban kapható, magánszemélyek számára is elérhető rágcsálóirtó szerek fele annyi hatóanyagot tartalmaznak, mint a kártevőirtó szakemberek által használt, professzionális anyagok.
  • Rendkívül fontos, hogy hova és hogyan helyezzük ki az irtószereket, ragasztós- és nyaktilós csapdákat. Bízzon a tapasztalatunkban.

 

Miért hívjon szakembert?

Szakembereink sokéves tapasztalattal és jól bevált, hatékony rágcsálóirtó módszerek ismeretével állnak rendelkezésére.

Terepfelmérés

Minden lakás és kert egyedi adottságokkal rendelkezik, de többéves tapasztalt valamint az egerek és patkányok életmódjának alapos ismerete révén minden esetben hozzáértő terepfelmérést végezünk. Megkeressük a rágcsálók bejutási kapuját és úgy helyezzük ki a rágcsálóirtó szerelvényeket, hogy azok biztosan a kártevők útjába kerüljenek.

Biztonság

A létező legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk, rágcsálóirtó szert csak speciális kulccsal zárható, időjárásnak ellenálló műanyag szerelvényekben helyezünk ki, így sem gyermekek, sem a kisállatok számára nem hozzáférhető. A kártevőirtócégek számára elérhető rágcsálóirtó szerek kétszer annyi hatóanyagot tartalmaznak, mint ami az Ön számára elérhető, így a kezelés biztosan eredményre vezet.

Komplex megoldás

A felfedezett egér- és patkányjáratokat rágcsálóirtó habbal kezeljük, ami az állatok szőrére tapad ahogy a járatokban közlekednek. A habot a rágcsálók a tisztálkodási ösztöneik miatt lenyalogatják magukról, így jut az irtószer a szervezetükbe.

Ezt a komplex kezelést egér jelenléte esetén további ragasztós csapdákkal egészítjük ki. A csapdák biztonságos kialakítása miatt a kisállatok és a gyermekek nem férnek hozzá, nem tudnak belemászni és beleragadni sem.

Hívjon bennünket bizalommal!

Ügyfeleink mondták rólunk

Szakszerű, alapos tájékoztatás és felmérés, hatékony munkavégzés, gyors kiszállás.

Simon Gergely

Ügyfelünk

Ha azonnali cselekvésre volt szükség, az Agrobiotox Plusz Kft. sosem hagyott cserben.

Kondás Dániel

Ügyfelünk

Hozzáértő szimpatikus úriember, szakmailag képzett, gyorsan rendelkezésre állt, ráadásul hétvégén. Ezért és az utánkövetésért valamint tanácsadásért is jár a hatalmas plusz. Kiváló munkát végzett, azóta is kártevő mentes minden. Léteznek még profi, lelkiismeretes szakemberek.

Tarjáni Richárd

Ügyfelünk

Nagyon pozitív a tapasztalatom! Már aznap kijött a szakember, rendesen megvizsgálta a problémát, és minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon segítőkész, szakszerű és alapos! Profi!

Németh Tícia

Ügyfelünk

Érdekli a szolgáltatás, vagy szeretne ingyenes szakmai felvilágosítást kérni? Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon!

Kérjen ingyenes szaktanácsadást!

Adja meg telefonszámát és mi visszahívjuk. Semmi kötelezettség, semmi költség.