Szúnyog Landing

Szúnyogirtás

Földi kémiai szúnyoggyérítés

Hatékony és látványos, gyors megoldás szúnyoginvázió esetén, Zala, Somogy és Vas megyében. Tapasztalt szakemberek, megbízható melegködképzéses technológia, akár 80-90%-os eredmény.

Tapasztalat

Cégünk 12 éve végez kártevőirtó tevékenységet.

Szakértelem

Gázmestereink jártasak a földi kémiai szúnyoggyérítés szakszerű elvégzésében, minden helyzetre felkészültek.

Biztonság

Kizárólag engedélyezett szúnyogirtó szereket használunk, azokat szakszerűen, a helyi adottságokat figyelembevéve juttatjuk ki. A jogszabályban meghatározott bejelentéseket és értesítéseket minden esetben a kezelést megelőző napon megtesszük.

Szolgáltatásunk

Hatékonyság

Akár 90%-os hatékonyság is elérhető ideális körülmények között.

Rövid határidő

Igyekszünk az időjárási körülményektől függően a lehető leghamarabb megkezdeni a munkát.

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb területre rendelik meg a kezelést, annál több kedvezményt tudunk biztosítani

Hívjon bennünket bizalommal!

Szolgáltatási területünk

Gyakran Ismételt Kérdések

Zala, Vas és Somogy megyében, de szükség esetén országos kiszállást is biztosítunk. A részletekért hívjon minket.

A kezelendő terület méretének meghatározását követően ellenőrizzük, hogy nem érint-e védett természeti területet, illetve, hogy mindenhol megtarthatók legyenek a védőtávolságok. Megtesszük a szükséges bejelentéseket az illetékes kormányhivatalok felé, majd az önkormányzattal és a jegyzővel együttműködve megtörténik a lakosság és a méhészek kiértesítése. 

A kezelés napján a munkavégzés helyszínén ellenőrizzük az időjárási körülményeket. A szélsebesség maximum 2 km/h a hőmérséklet minimum 15°C kell, hogy legyen a gyérítés megkezdéséhez. Csapadékos időben kezelést nem végzünk.

A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket. (gépkocsiról végzett irtásnál: A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.)
TÁJÉKOZTATÓ AZ ENGEDÉLYEZETT IRTÓSZEREKRŐL ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÁRTEVŐK ELLENI VÉDEKEZÉS SZAKMAI IRÁNYELVEIRŐL – Nemzeti Népegészségügyi Központ

Az árakat a kezelt terület nagysága, tagoltsága és a kiszállás távolsága egyaránt befolyásolja.

Árainkért vegye fel velünk a kapcsolatot itt, vagy hívjon a +36 30 740 6350 -es telefonszámon. 

A földi kémiai szúnyoggyérítést melegködképzéssel végezzük. Előnye, hogy az apró szemcseméretnek köszönhetően nagy területet “belebeg” az irtószeres köd, ezért nagyobb hatékonyság érhető el mint egy ULV berendezés esetén.

Ideális körülmények között akár 80-90%-os hatékonyság is elérhető.

Filozófiánk

“Hisszük, hogy mindenkit megillet a szúnyogoktól mentes, irritáció és viszketés nélküli nyári időszak. Ügyfeleink maximális elégedettségére törekszünk, szolgáltatásunknak csak egy része a szúnyogok gyérítése. Az első hívástól kezdve támogatást nyújtunk, végig kísérjük Önt a folyamaton:

  • Előzetes tájékoztatást nyújtunk, megtesszük a bejelentéseket az illetékes hatóságok felé, segítünk a lakosság tájékoztatásában.
  • Minden esetben rugalmasan igazodunk ügyfeleink igényeihez, legyen szó sürgős esetről vagy egyedi időpontról.
  • A megbeszélt időpontra pontosan érkezünk, érkezésünk előtt 1 órával mindig újból telefonálunk.
  • Munkánkat minden biztonsági előírást betartva és betartatva végezzük.
  • Minden kérdést megválaszolunk, segítünk az esetleges műszaki hiányosságok feltárásában, a jó gyakorlat kialakításában, hogy együtt vehessük fel a harcot a szúnyogokkal szemben.

Az elmúlt években többszáz alkalommal volt szerencsék ügyfeleinknek segíteni, így tudjuk, hogy nincs két egyforma probléma. Ezért bármivel is találná magát szemben, bízhat benne, hogy minden helyzetet egyedi figyelemmel kezelünk, hogy az Ön számára legoptimálisabb megoldást biztosítsuk.”

Tamás Gábor
Egészségügyi Gázmester
Agrobiotox Plusz Kft.

Kérjen ingyenes szaktanácsadást!

Adja meg telefonszámát és mi visszahívjuk. Semmi kötelezettség, semmi költség.